CLIENT
Penthouse, Basil Street


PROJECT
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mashreq Bank wanted to change the way we bank, in particular how we use technology to buy products. They recognized that past self-service channels had either pushed customers away from the retail environment or alienated them. Our remit was to create an environment that looked innovative and futuristic, whilst facilitating customer needs, focused, in particular on a younger audience.Technology led intuitive tools had been developed to assist customers in the buying process, whilst introducing brand elements that evoked feelings that people associate with the brand. Mashreq wanted to stay true to their core values but 'turn up the volume' in terms of conveying progressive leadership.The project was to develop a live prototype designed to evaluate and analyze how people engage with the branch, in particular how considered touch points moved people around a pre-determined customer journey. The model, with some minor tweaks went on to be approved for rollout.

OBJECTIVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

RESULTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.